Tekstiilikaulakoru

299,00

Tuotetunnus (SKU): Uli-409-ChainsLong
Category: Korut

Näihin tekstiilikoruihin ihastut varmasti!  Ne ovat kevyitä ja muotoutuvat kauniisti.  Ne on valmistettu puuvillasta ja innovatiivisesta, allergisoimattomasta geelistä, jonka Uli on kehittänyt ja patentoinut.

NÄYTÄ UPEALTA ULIN TYYLIKKÄISSÄ JA NÄYTTÄVISSÄ KORUISSA!

Uli Rapp (s.1974) valmistui korusuunnittelun ammattilaiseksi kuuluisasta Sandberg-instituutista Amsterdamissa, Hollannissa. Häntä kiehtoi elisabetin aikainen pukeutumisen loisteliaisuus ja runsaus, jotka hän on oivaltavasti siirtänyt tämän päivän pukukoruihin. Hänen hienostuneet korukokoelmansa ovat nopeasti kasvaneet ja kehittyneet – hän keksi tekniikan, jolla lääketieteessä käytettyä geeliä voidaan käyttää kangaspintojen välissä.  Ulin kaulakorut, rintakorut sekä korvarenkaat kertovat rakkaudesta antiikkikoruihin ja moninkertaisiin helmiin.  Kaikki tuotteet on tehty taitavasti käsityönä ja kuviot printattu pehmeään kangaspintaan.  Nykyaikainen tekniikka yhdistettynä menneeseen loistoon luo jännittäviä koruja; taideteoksia, jotka herättävät keskustelua missä tahansa. Niitä ovat kantaneet mm. sellaiset valovoimaiset tähdet kuin arkkitehti Zaha Hadid, Boy George, Cher ja suunnittelija Nathalie Rykiel.

Nämä rakkaudella tehdyt korut valmistuvat Amsterdamissa Ulin ja hänen tiiminsä käsityönä. Ne tunnetaan ympäri maailmaa, ja ne löytyvät niin kansainvälisten museoiden pysyvistä kokoelmista kuin yksityisten keräilijöiden arkistoista. Niitä myydään ja esitellään Pariisin, Lontoon, New Yorkin, Miamin, Tokion ja Dubain kansainvälisillä messuilla sekä gallerioissa.

Nyt nämä uniikit korut ovat saatavana yksinoikeudella Suomessa KKarvinen.com- verkkokaupasta!

ULI-korujen hoito-ohjeet:

Rakastut näihin käsintehtyihin tekstiilikoruihin, jotka ovat kevyitä, muotoutuvia sekä allergeenittomia. Pese lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella. Säilytä tasolla tai ripustettuna. Vältä tarpeetonta venyttämistä tai kovakouraista käsinpesua. Ei silitystä. Vältä kontaktia hajusteiden kanssa.

Saman kaltaiset tuotteet