Toimitusehdot ja Yleiset ehdot

KKARVINEN.com (Annkai/Oy kati karvinen) toimitus- ja MYYNTIEHDOT, VOIMASSA 1.11.2020 LÄHTIEN.

Tämän verkkosivun omistaa ja sitä ylläpitää KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen) Kluuvikatu 3, 00100 Helsinki, Suomi, Y-tunnus, 2990388-7, ALV numero FI29903887. KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen) toimii kaikkien tällä sivustolla myyntiin tarjottujen tuotteiden myyjänä.

YLEISTÄ

Tätä verkkosivua ylläpitää KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen). Tällä verkkosivulla, jossa käytämme käsitteitä me, meiltä, yritys ja meidän viitataan aina yritykseemme, KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen). Tarjoamme tämä verkkosivuston käyttöösi, sisältäen kaikki sivustolla olevat tiedot ja palvelut, sinulle käyttäjä sillä ehdolla ja sillä oletuksella, että hyväksyt kaikki sivun ehdot, jotka alla ovat lueteltu. Kun tilaat tuotteita tai palveluita meidän sivustoltamme, olet itse tai yrityksesi vastuussa siitä, että olet lukenut läpi nämä käyttöehdot ja hyväksyt nämä, riippumatta teetkö tilauksesi verkkosivun, puhelimen tai sähköpostin kautta. Nämä ehdot sitovat myös silloin kun asioit suoraan asiakaspalvelumme ja myyntiosastomme kanssa henkilökohtaisesti.

Me emme takaa verkkokaupan keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa ja palvelussa saattaa esiintyä katkoja esim. laitteiston huolto- tai ylläpitotoimenpiteiden vuoksi. Yritys ei vastaa verkkokaupan käyttöön liittyvistä vahingoista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Meillä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkokaupan sivuilla. Tutustu kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä. Verkkokaupasta tilaaminen edellyttää, että noudatat verkkokaupan sopimusehtoja, täytät niiden mukaiset vaatimukset ja annat itseäsi koskevat tiedot kokonaisuudessaan ja totuudenmukaisesti. Sinun tulee korjata itseäsi koskevat virheelliset tiedot viivytyksettä. Henkilötietosi tallennetaan KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen) ylläpitämään asiakasrekisteriin. Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä ja käytöstä voit lukea tietosuojaselosteestamme.

TILAUKSET

Tilauksen voivat nettisivustollamme tehdä ja tuotteita ostaa luonnolliset henkilöt, jotka ovat yli 18 vuotta vanhoja ja joilla on nimissään voimassa oleva, meidän hyväksymämme pankin myöntämä luotto- tai pankkikortti. Asiakasta saatetaan pyytää antamaan henkilötietojaan sivustolla (ks. Tietosuojaselosteemme siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi) ja asiakkaan antama sähköpostiosoite saatetaan pyytää vahvistamaan.

Me voimme valintamme mukaan hyväksyä tai hylätä tilauksen. Tilauksen onnistuminen riippuu lisäksi tuotteen saatavuudesta. Me emme takaa kaikkien sivustolla mainostettujen tuotteiden saatavuutta. Pyrimme parhaamme mukaan ilmoittamaan tuotteiden kulloisenkin saatavuustilanteen sivustollamme.

Tuotteiden esilläpito sivustollamme ei muodosta meille sitovaa tarjousta myydä tuotteita, vaan mahdollisuuden asiakkaalle antaa sitova ostotarjous asiakkaan tilauksessa mainituista tuotteista. Hyväksymällä nämä ehdot asiakas hyväksyy lisäksi sen, että tilauksen tekeminen sivustolla tulkitaan sitovan ostotarjouksen tekemiseksi ja sitä tulkitaan näiden ehtojen mukaisesti. Asiakkaan tulee tarkistaa, että kaikki tarjouksessa mainitut tiedot ovat oikein. Tehdessään tilauksen asiakas vastaa siitä, että kaikki tilauksessa mainitut tiedot ovat todenmukaisia ja oikein, ja että hän on oikeutettu käyttämään luotto- tai pankkikorttia, jolla tilaus maksetaan.

TILAUSVAHVISTUS

Asiakas saa tilausvahvistuksen, kun tilaus on vastaanotettu. Tilausvahvistus ei kuitenkaan tarkoita, että tilaus on hyväksytty. Myyntisopimus yrityksen ja asiakkaan välille syntyy vasta, kun asiakas saa vahvistuksen tilauksen lähettämisestä asiakkaalle.

Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta 7 arkipäivän aikana tilauksesi tekemisestä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme liike@kkarvinen.com.

HINNAT JA MAKSUTAVAT

Sivustolla esitetyt hinnat ovat tuotteille vahvistettuja hintoja tilauksen tekohetkellä, paitsi mikäli hinta on selkeästi virheellinen. Tuotteiden hinnat sivustolla saattavat poiketa KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen) myymälän tai sen jälleenmyyjien asettamista hinnoista. Me varaamme oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja milloin tahansa antamatta etukäteisilmoitusta siitä. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Arvonlisäveron lopullinen määrä ilmoitetaan sivustolla tilausta tehdessä. Hinnat eivät sisällä toimituksesta ja tilauksen käsittelystä aiheutuvia maksuja, jotka ilmoitetaan erikseen tilauksen loppusummassa ennen kuin asiakasta pyydetään vahvistamaan tilauksensa (ks. Alla “Toimitusajat- ja kustannukset”).

Sivusto saattaa hyödyntää palveluntuottajina kolmansia osapuolia maksun vahvistamiseksi, ja asiakas saatetaan ohjata kolmannen osapuolen ylläpitämälle ja omistamalle sivustolle, jolla on oma tietosuojaselosteensa. Kolmannen osapuolen omistavalle sivustolle luovutettuja henkilötietoja käsitellään kolmannen osapuolen tietosuojaselosteen mukaisesti.

Maksukorttia veloitetaan vasta, kun tilaus on hyväksytty. Tuotteita ei lähetetä ennen kuin maksukortin myöntäjän hyväksyntä ostotapahtumalle on saatu. Omistusoikeus tuotteisiin säilyy KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen):lla kunnes tuotteet on maksettu kokonaisuudessaan.

Maksutavat

Kun tilaus on valmis maksettavaksi, siirrytään maksu-sivulle. Kun pankista on palattu takaisin verkkokauppaan, tilaus kirjautuu verkkokauppaan maksetuksi, ja tilaus on valmis käsittelyyn. Asiakas saa tilauksestaan automaattivahvistuksen sähköpostiinsa.

Käytämme Paytrail Oyj -verkkomaksupalvelua. Sen tarjoamista maksutavoista käytössämme ovat:

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Finland Oyj, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Hyväksymme verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -kortit. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

TOIMITUSAJAT JA -KUSTANNUKSET

Toimitamme suomeen (ei ahvenanmaa) ja kaikkiin eu-maihin.

Toimitusaika ja –kustannukset riippuvat paikasta, johon tuotteet toivotaan toimitettavan. Tuotteiden toimituksiin käytämme sekä Postia että DHL-kuljetuspalvelua.

Tuotteet toimitetaan asiakkaan tilauksessaan ilmoittamaan osoitteeseen. Huomioithan, että emme tee muutoksia toimitusosoitteeseen sen jälkeen, kun tilaus on käsitelty. Arvioidut toimitusajat ja –kustannukset ovat esitettynä alla. Mikäli tilauksen käsittely viivästyy, ilmoitamme asiakkaalle uuden arvioidun toimitusajan kolmen (3) arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Lisätietoja DHL-kuljetuspalvelusta www.dhl.fi. Lisätietoja postitoimituksista www.posti.fi.

Huom! Alennusmyyntien aikana toimitusajat saattavat ylittyä merkittävästi alla esitetystä.

Suomi:

Postipaketti (3-7 arkipäivää): 9,90 e, postituspäivämme on tiistai.
DHL Express (1–3 arkipäivää): 25 e, lähetyspäivämme on tiistai.

EU:

Postipaketti (3-7 arkipäivää):9,90 e, postituspäivämme on tiistai

DHL Express Worldwide (1–3 arkipäivää): 25 e, lähetyspäivämme on tiistai.

HUOM: KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen) ei vastaa mistään vahingosta tai menetyksestä, joka johtuu DHL:n tai Postin toiminnasta.

TUOTTEEN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS SUOMESSA

HUOM! VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS EI KOSKE TILAUKSESTA VALMISTETTUJA TAI MUUTOIN MUOKATTUJA TUOTTEITA.

Palautettavia tai vaihdettavia tuotteita ei automaattisesti korvata uudella tuotteella.  Teethän uuden tilauksen nettisivuillamme.

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Vastaat itse palautus- tai vaihtokustannuksista. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme liike@kkarvinen.com ennen kuin palautat tai vaihdat tuotteen. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, tuotelaput paikoillaan ja samassa kunnossa kuin sen saatuasi. Tuotetta saa tietenkin sovittaa, mutta pidetyn näköisiä tuotteita emme ota palautuksena tai vaihtona vastaan.

Palauta tuote verkkokauppaamme 14 vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Hyvitämme palauttamasi tuotteet maksutapasi mukaisesti mahdollisimman pian sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

Jos tilauksesi arvo on yli 400 euroa, palautus on ilmainen.

Virheelliset tuotteet

Mikäli tuote saapuu asiakkaalle virheellisenä, asiakkaan tulee välittömästi ottaa yhteyttä KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen) asiakaspalveluun liike@kkarvinen.com.

TUOTTEEN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS EUROOPAN UNIONISTA

HUOM! VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS EI KOSKE TILAUKSESTA VALMISTETTUJA TAI MUUTOIN MUOKATTUJA TUOTTEITA.

Palautettavia tai vaihdettavia tuotteita ei automaattisesti korvata uudella tuotteella.  Teethän uuden tilauksen nettisivuillamme.

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Vastaat itse palautus- tai vaihto- kustannuksista. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme liike@kkarvinen.com ennen kuin palautat tai vaihdat tuotteen. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, tuotelaput paikoillaan ja samassa kunnossa kuin sen saatuasi. Tuotetta saa tietenkin sovittaa, mutta pidetyn näköisiä tuotteita emme ota palautuksena tai vaihtona vastaan.

Palauta tuote verkkokauppaamme 14 vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Hyvitämme palauttamasi tuotteet maksutapasi mukaisesti mahdollisimman pian sen jälkeen kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

Jos tilauksesi arvo on yli 400 euroa, palautus on ilmainen.

Virheelliset tuotteet

Mikäli tuote saapuu asiakkaalle virheellisenä, asiakkaan tulee välittömästi ottaa yhteyttä KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen) asiakaspalveluun liike@kkarvinen.com.

TUOTTEET JA TUOTEHINNAT

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisävero. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.  KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen) pidättää oikeuden peruuttaa tilaus selvän hintavirheen johdosta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan esimerkiksi, jos tuotteella ei ole hintaa lainkaan tai jos tuotteen hinta poikkeaa selvästi tuotteen oikeasta hinnasta.

SÄHKÖINEN LAHJAKORTTI

Sähköisen lahjakortin voi käyttää KKarvinen.com-sivustolla ja Kluuvikatu 3 myymälässä ja se on voimassa kolme (3) kuukautta ostopäivästä. Lahjakortti lähetetään tilauksen tekijälle sähköpostitse. Lahjakortilla ei voi ostaa uutta lahjakorttia. Kortti on oltava mukana tulostettuna Kluuvikadun liikkeestä ostettaessa. Korttiin tulee viimeinen käyttöpäivä joka määräytyy päivästä, jolloin kortti näkyy maksettuna. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen korttia ei voi käyttää.

YLIVOIMAINEN ESTE

Mikäli KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen) ei pysty täyttämään näiden ehtojen mukaisia velvollisuuksiaan tai palveluitaan johtuen epätavallisista tai epäsuotuisista olosuhteista, jotka ovat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella (kuten, muttei rajoittuen seuraaviin: työtaistelutoimenpiteet, yhteiskunnalliset levottomuudet, sota tai luonnonkatastrofit), ei sitä voida pitää korvausvelvollisena vahingosta, joka aiheutuu tällaisen esteen aiheuttamasta viivästyksestä. Mikäli tällainen tilanne ilmenee, ilmoitamme siitä asiakkaalle niin pian kuin mahdollista. Mikäli tilanne kestää yhtäjaksoisesti yli kaksi (2) kuukautta, voidaan liiketoimi peruuttaa kumman tahansa osapuolen toimesta.

VASTUUNRAJOITUS

KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen) ei vastaa siitä, että sivusto esittää tuotteen värin, mittasuhteet ja yksityiskohdat 100 %:in tarkkuudella.  Emme vastaa mahdollisista mittavirheistä tuotekoon yhteydessä.

 

Yritys ei vastaa mistään virheistä, epätarkkuuksista, puutteellisuuksista tai muista vioista, viiveistä tai erheellisyyksistä sivuston sisältämässä tiedossa. Yritys vastaa ainoastaan siitä, että tuote soveltuu tavanomaiseen käyttötarkoitukseensa. Yritys ei vastaa mistään suorasta, epäsuorasta tai välillisestä vahingosta (sisältäen muttei rajoittuen liiketoiminnan, sopimuksen, tuotteen tai tiedon menetyksestä taikka liiketoimintojen estymisestä), joka aiheutuu sivuston käyttämisestä, käytön estymisestä tai sivuston sisällöstä, näistä ehdoista, riippumatta siitä, perustuuko kyseinen vahinko sopimukseen, oikeudenloukkaukseen vai muihin perusteisiin. Tätä sopimuskohtaa ei kuitenkaan sovelleta silloin, kun yritys tai sen valtuuttama asiamies on rikkonut velvollisuuksiaan tahallisesti tai törkeästä huolimattomuudesta ja kyseisestä rikkomuksesta on aiheutunut hengenmenetys tai henkilökohtaista vahinkoa; tai mikäli vahingon korvausvelvollisuus seuraa tuotevastuulainsäädännöstä.

ERIMIELISYYDET JA NIIDEN RATKAISU

Lähtökohtaisesti pyrimme ja haluamme aina sopia kaikki tilaukseen liittyvät erimielisyydet. Siksi toivomme ja suosittelemme että olet aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse +358-10-2993400 ja s-postitse liike@kkarvinen.com . Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, voit saattaa asian kuluttajariitalautakunnan osoitteessa www.kuluttajariita.fi ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn tulee sinun olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan – www.kuluttajaneuvonta.fi

IMMATERIAALIOIKEUDET

Ellei näissä ehdoissa toisin ole esitetty, kaikki tämän sivuston sisältöön liittyvät immateriaalioikeudet (sisältäen, muttei rajoittuen tavaramerkkeihin, domain-nimiin ja kuviin) kuuluvat yksinomaan KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen):ille tai sen sopimuskumppaneille ja ovat suojattu sovellettavan lain mukaisesti

SOVELLETTAVA LAKI

 

Näihin myyntiehtoihin, kuten myös kaikkiin muihin KKarvinen.com (AnnKai/Oy Kati Karvinen) ohjeistuksiin sovelletaan Suomen lakia ja yksinomainen toimivalta on Suomen tuomioistuimilla.

Mikäli haluat lisätietoa tai kaipaat vastausta kysymykseesi, asiakaspalvelumme on avoinna seuraavasti: MA–PE 11:00–18:00, LA 11:00 – 16:00, – SU SULJETTU.  Puhelin +358-10-299 3400, sähköposti: liike@kkarvinen.com. Olemme mielellämme avuksi!